4K Abbonnees winactie - Win een make-up pakket

4K Abonnees winactie – Win een make-up pakket

6 oktober 2019 No Comments

Afgelopen zondag behaalde ik de 4.000 abonnees op YouTube: bizar. Sowieso gaan mijn abonnees de afgelopen tijd ontzettend snel en daar wil ik jullie natuurlijk voor bedanken. Vandaar dat ik het hoog tijd vond voor een winactie! Ik geef een make-up pakket weg met daarin allerlei toffe producten. Kijk snel verder en doe mee: heel veel succes!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×