3x Winactie - 7 jarig bestaan

3x Winactie – 7 jarig bestaan

8 december 2020 No Comments

Op 8 december 2013 plaatste ik mijn eerste blogpost online op mijn blog: vandaag is dat alweer exact 7 jaar geleden. Omdat ik dit alles nooit 7 jaar had kunnen volhouden zonder jullie, mijn volgers, heb ik besloten om een toffe winactie voor jullie te organiseren. Je kunt vandaag kans maken op één van de 3 pakketjes met bath bombs, Yankee Candles geurkaarsen of the Bodyshop producten. Veel succes!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×