3x Nieuwe Etos mascara's

3x Nieuwe Etos mascara’s

5 augustus 2018 2 Comments

Een tijdje terug kreeg ik te horen dat Etos een hele lijn met nieuwe mascara’s uitbracht. Ik werd natuurlijk meteen enthousiast, want mascara draag ik eigenlijk vrijwel iedere dag. Nieuwe budget mascara wil ik dan ook altijd proberen. Ik ontving uiteindelijk drie nieuwe mascara’s en deze laat ik vandaag uitgebreid aan jullie zien. Zijn ze het geld waard of kun je ze toch maar beter laten liggen? Kijk snel mee!

Etos Care for me Gently fabulous volume mascara – €3,99

3x Nieuwe Etos mascara's

Als eerste wil ik jullie de Care for me Gently fabulous volume mascara laten zien. Deze mascara beloofd een fantastisch volume effect dat de hele dag blijft zitten en is ook nog eens geschikt voor gevoelige ogen. Daarnaast is hij ook beschikbaar in een  waterproof variant en in het bruin.

De verpakking van de mascara vind ik er simpel maar strak uit zien. Zo’n groene kleur vind ik ook erg leuk, aangezien je die niet standaard ziet bij mascara’s. Vaak gebruiken merken simpele zwart/zilver/gouden tinten en een blauwe tint voor de waterproof variant. De waterproof variant van deze mascara ziet er overigens exact hetzelfde uit, behalve dat er op de verpakking staat dat hij waterproof is: wel even goed op letten dus.

3x Nieuwe Etos mascara's

Toen ik de mascara open draaide en het borsteltje voor het eerst zag moest ik zeggen niet meteen enthousiast te worden. Ik zag hier en daar een klontje zitten en sowieso houd ik zelf meer van een syliconen borsteltje. Toch besloot ik de mascara gewoon een kans te geven.

3x Nieuwe Etos mascara's

En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Hierboven kun je zien hoe mijn wimpers er uit zien zonder mascara (links) en met de Etos Care for me Gently fabulous volume mascara (rechts). Het volume dat hij aan mijn wimpers geeft vind ik echt prachtig en hoewel ik een paar kleine klontjes zag zitten aan het borsteltje is dit totaal niet het geval op mijn wimpers. Deze separeert hij juist ontzettend mooi en ook wanneer ik meerdere laagjes aanbreng heb ik niet meteen spinnenpoten als wimpers.

Etos Remember me Always fabulous volume mascara – €3,99

3x Nieuwe Etos mascara's

De tweede mascara is de Remember me Always fabulous volume mascara en deze ziet er op de roze kleur na hetzelfde uit als de vorige. Deze mascara belooft dikke, volumineuze wimpers zonder klontjes. Daarnaast is deze verkrijgbaar in het zwart, waterproof, bruin maar ook blauw: de kleur die ik heb mogen ontvangen.

3x Nieuwe Etos mascara's

Toen ik het borsteltje uit de verpakking haalde was ik dan ook vooral gefascineerd door de blauwe kleur: ik heb namelijk nog nooit een gekleurde mascara gehad. Het borsteltje zelf ziet er zo goed als hetzelfde uit als die van de vorige mascara, maar op dit borsteltje zag ik een stuk minder klontjes zitten. Ik werd steeds nieuwsgieriger hoe dit zou gaan staan op mijn ogen.

3x Nieuwe Etos mascara's

Hierboven is dan ook weer goed het effect te zien van mijn wimpers zonder mascara (links) en mijn wimpers met de Etos Remember me Always fabulous volume mascara (rechts).

Ik moet zeggen dat ik vooral heel erg moet wennen aan de kleur van de mascara, omdat ik mezelf nog nooit met blauwe wimpers heb gezien. Toch doet de mascara zeker wel goed zijn werk en denk ik dat ik de zwarte/waterproof variant op dagelijkse basis zou kunnen gebruiken. Deze is leuk wanneer je een festival hebt of een extremere look wilt proberen.

Etos Dare me Darling royal seperation & volume mascara – €4,99

3x Nieuwe Etos mascara's

Als laatste wil ik jullie de Dare me Darling royal seperation & volume mascara laten zien die één euro duurder is dan de vorige twee varianten. Deze mascara heeft dan ook een andere look: hij heeft een langere huls die een glanzende gouden kleur heeft. Heel erg mooi en chique, maar een ramp om te fotograferen door de weerspiegeling.

De mascara belooft zogenaamd ‘oversized volume’ en geweldige separatie. Hij is alleen verkrijgbaar in het zwart.

3x Nieuwe Etos mascara's

Qua borsteltje lijkt ook deze echter weer heel erg op de andere twee mascara’s en dat vind ik erg jammer. Ik had het leuker gevonden wanneer de verschillende mascara’s ook echt een ander borsteltje zouden hebben, zodat er voor ieder wat wils zou zijn. Echter ziet het borsteltje er verder niet slecht uit en ook qua klontjes is deze helemaal vrij.

3x Nieuwe Etos mascara's

Dan hier natuurlijk weer het verschil tussen mijn wimpers zonder mascara (links) en met de Etos Dare me Darling royal seperation & volume mascara (rechts). Ik moet zeggen dat ik dit effect ook heel erg mooi vind: hij geeft volume, een mooie zwarte dekking en separeert mijn wimpers goed. Zeker een mascara die ik op dagelijkse basis zou kunnen gebruiken.

3x Nieuwe Etos mascara's

Mijn conclusie over de nieuwe Etos mascara’s

Al met al moet ik zeggen dat alle drie de mascara’s me zeker niet tegen vallen. Ze zorgen voor volume, separatie en geven genoeg kleur af. Wel moet ik zeggen dat ik de duurdere mascara niet zozeer beter vind dan de andere twee, dus of die ene euro extra het geld waard is moet je bij jezelf nagaan. Ik ben in ieder geval erg blij dat er weer een aantal nieuwe budget toppers op de markt zijn gebracht!

Ik heb deze producten ontvangen ter review

2 Comments

 • Nicole 12 augustus 2018 at 17:54

  Wat heb jij mooie wimpers zeg! Jeetje! Ik vind vooral de eerste mascara echt een heel erg mooi effect geven. Die wil ik ook wel eens gaan testen.

  • Irina 13 augustus 2018 at 10:57

   Wat ontzettend lief <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×