3x Mijn favoriete Vlogmas Vloggers

5 december 2016 No Comments

3x Mijn favoriete Vlogmas Vloggers

December is begonnen en dat betekend een overvloed aan video’s om te bekijken op YouTube. Een heleboel YouTubers uploaden extra video’s tijdens de feestdagen en een groot aantal doet aan Vlogmas. Dit is eigenlijk gewoonweg het vloggen van al je dagen tussen 1 december en Kerst in. Ontzettend leuk! Toch is het lastig om te beslissen welke video’s nu wel en niet het kijken waard zijn. Vandaag laat ik je mijn 3 favorieten zien!

3x Mijn favoriete Vlogmas Vloggers

BonColor

Bonnie volg ik echt al aardig lang en ze maakt sowieso het hele jaar door al dagelijkse vlogs. Toch heeft ze het voor elkaar gekregen om de decembermaand nog specialer te maken door Boncolor Christmas te introduceren. Iedere ochtend komt er een vlog online die compleet in het kerstthema is omgedoopt en ’s middags komt er een collab online samen met een andere YouTuber. Ik vind haar gewone vlogs altijd al leuk om te kijken maar deze video’s vind ik stiekem nog veel leuker.

3x Mijn favoriete Vlogmas Vloggers

Sabrina Putri Vlogs

Sabrina Putri volg ik echt al heel erg lang op haar hoofdkanaal waar ze ontzettend veel leuke DIY video’s en andere lifestyle gerelateerde video’s maakt. Het is een ontzettend gezellige en spontane meid en toen ik zag dat ze dit jaar aan Vlogmas deed ben ik meteen geabonneerd op haar kanaal. Helaas heb ik nog niet de tijd gehad om alle vlogs te bekijken maar ik ga ze zeker snel inhalen. Zeker een tip om te volgen: heerlijk spontaan!

3x Mijn favoriete Vlogmas Vloggers

Ellen Is My Name

Ellen is toch wel de minst bekende van de drie vloggers die ik hier opnoem. Ellen is een ontzettend lieve meid uit België, waarmee ik al eerder een samenwerking heb gedaan. Toen ik zag dat ze aan Vlogmas deed werd ik meteen enthousiast: ze doet het super leuk! Ellen vlogt niet iedere dag zoals Vlogmas over het algemeen wordt ingevuld maar maakt een afwisseling tussen vlogs en gewone video’s in de kerstsferen. Over het algemeen zijn het leuke korte video’s die je dus makkelijk tussendoor kunt bekijken. Zeker een aanrader!

En dan waren dat alweer mijn favoriete Vlogmas vloggers van dit jaar. Zelf had ik ook heel erg graag Vlogmas willen doen, maar helaas lukt het mij niet om dit te combineren met school dit jaar. Hopelijk gaat het me volgend jaar wel lukken want het lijkt me zo leuk om te doen! Hebben jullie nog aanraders voor leuke Vlogmas vloggers?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×