Ordinary Week Recap – week 1

9 januari 2016 4 Comments

Ordinary Week Recap - week 1

De eerste week van het jaar is alweer voorbij; wat betekend dat het tijd is voor de Ordinary Week Recap van afgelopen week. Helaas was ik afgelopen week ziek; en heb daarom het grootste deel van de week in mijn bed gelegen. Wel nam ik een onwijs leuke foto van mijn kat en nam aan het eind van de week toch nog een filmpje op. Kijk mij naar mijn week!

 

Omdat we zulk mooi weer hadden op nieuwjaarsdag ☀️ #tree #weather #holland

Zaterdag ging het nog prima met me; en ben ik heerlijk naar de manege geweest om daar te genieten van Brownie. ’s Avonds ging ik weer aan het werk; en eigenlijk was ik onwijs vrolijk dat 2015 voorbij was; waardoor ik me heel erg goed voelde. De nacht van zaterdag op zondag lag ik echter wakker door de keelpijn en de volgende dag werd het alleen maar erger. Ik was blij dat ik maar een korte werkdag had; en ging vroeg mijn bed in. Helaas sliep ik ook de komende 2 nachten vrijwel niet doordat ik keelpijn had; mijn neus steeds dicht zat en ik onwijze hoofdpijn had.

Maandag heb ik gewoon gewerkt van 7:00u tot 12:00u, maar voor de dinsdag regelde ik vervanging. De nacht van dinsdag op woensdag sliep ik eindelijk weer normaal; dus ik besloot het weer te gaan proberen op werk. Ik werkte i.p.v. 11:30u tot 20:00u maar tot 17:00u, waardoor ik het redelijk vol hield. Gelukkig was ik daarna weer 2 dagen vrij.

Nieuwe makeup kwasten

Donderdag kwam het artikel over mijn nieuwe makeup kwasten online; waarvan ik eigenlijk wel heel trots ben op hoe de foto’s zijn gelukt.

weekeind

Vrijdag begon ik me eindelijk een beetje beter te voelen; en besloot ik de filmpjes voor aankomende week op te gaan nemen. De filmpjes die ik van plan was geweest te gaan filmen liepen helaas niet zoals ik had gehoopt; waardoor ik last minute iets anders moest verzinnen. Uiteindelijk ben ik best blij met het resultaat!

Mischa

Mischa en ik hebben deze week veel tijd samen op bed doorgebracht; en deze foto is dan ook ontzettend typerend voor deze week: lekker lui. Ik vind het echt een onwijs leuke foto; en ben ontzettend blij dat ik precies op het goede moment de foto nam. Het resultaat vind ik geweldig!

Lipstick

En dan als laatste een sneak peak van de aankomende video! Ik ben eigenlijk wel heel erg trots op dit beeld. Waar denk jij dat de video over gaat?

Dat was dan alweer week 1 van 2016! Jammer genoeg niet echt een top begin van het nieuwe jaar; maar dat maakt niet uit. Komende week gaan we er gewoon weer wat leuks van maken!

4 Comments

 • Neelke 9 januari 2016 at 12:26

  Wat een lieve tijger! Supermooie foto. Nog de beste wensen voor 2016!

  • Irina 9 januari 2016 at 20:44

   Jij ook de beste wensen! <3

 • Mariska 9 januari 2016 at 11:48

  Een MAC lipstick! Gaaf! Gelukkig ben je je weer beter gaan voelen 🙂 Wel bikkel dat je dan gaat werken, haha. Leuke foto van de kat! (of poes)

  • Irina 9 januari 2016 at 20:45

   Ja, ik voel me altijd lullig als ik me ziek meld tegenover mijn collega’s. Dus ga het toch al snel gewoon proberen of regel vervanging!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×