Team Confetti daily planner

29 december 2015 10 Comments

IMG_2541

Ik liet jullie laatst al zien dat ik de blogplanner van Blogaholic had gekocht, maar ik bestelde nog een planningsitem: de daily planner van Team Confetti. Dit is een to do lijstje met net iets extra’s. Degene die mij al wat langer volgt weet het al: ik ben gek op to do lijstjes.

IMG_2546

De daily planner van Team Confetti is te bestellen als blok van 50 velletjes. Zelf koos ik ervoor om gelijk een 3-pak te bestellen; zodat ik een voorraadje heb.

Het design van de daily planner is precies zoals je kunt verwachten van Team Confetti: super schattig. De kleuren zijn leuk gekozen, de achtergrond met confetti kon natuurlijk niet ontbreken en het allerbelangrijkste: de planning zelf is ontzettend handig.

Naast het simpele vakje voor je To Do lijstje; kun je ook aangeven of je genoeg hebt gedronken en gegeten, je workouts bijhouden en je kunt dingen die je blij maken op die dag noteren.

Wat ik zelf jammer vind is dat er maar 3 regels zijn voor dingen die ècht vandaag moeten gebeuren. Op de dagen dat ik thuis werk en ik met dit soort lijstjes werk heb ik toch wel meer prioriteiten dan 3. Maar goed; een ramp is het niet.

Verder is er genoeg plek voor aantekeningen en is er zelfs plek om even lekker te tekenen wanneer je even je hoofd leeg moet maken. Al met al vind ik het een heel erg fijn blokje, wat ik zeker vaker ga gebruiken.

Het Team Confetti Notitieblok kost €7,75 per stuk of €18,25 voor 3 stuks. Je kunt ze hier bestellen.

10 Comments

 • Melle 4 januari 2016 at 20:14

  Vet handig! Hoe erg ik ook hou van mijn doelijstje op de computer (ik gebruik Wunderlist) hoe veel veel fijner vind ik de papieren versie. Heb ook altijd het idee dat als ik dingen opschrijf het veel beter onthoudt. Dus yay! Ik ga ze-ker even kijken 🙂

  • Irina 4 januari 2016 at 20:24

   Ik ben zelf inderdaad ook veel meer van de papieren lijstjes; veel overzichtelijker!
   Wunderlist gebruik ik hooguit wanneer ik onderweg ben en even snel iets moet opschrijven omdat ik het anders vergeet, haha.

 • Isa 30 december 2015 at 16:18

  Heel handig! Ik hou ervan om alles heerlijk georganiseerd te hebben <3

 • Rachel Kromdijk 30 december 2015 at 11:42

  heel handig en zoals je weet (door mijn vlogs) ben ik ook gek op plannen liefs!

 • Floor 29 december 2015 at 18:59

  Hij ziet er zeker erg leuk uit!

 • Marguerita 29 december 2015 at 12:37

  Wat ziet dat er leuk en handig uit! Ik houd ook erg van lijstjes, voor mijn blog heb ik nog niet echt iets gevonden. Leuke tip dit 🙂

 • Darina 29 december 2015 at 11:00

  Ik ben gek op planners en to do lijstjes en deze ziet er leuk en handig uit!

  • Irina 29 december 2015 at 11:06

   Het is zeker een aanrader! En het fleurt je bureau gelijk een beetje op ^^

 • Mariska 29 december 2015 at 10:55

  Super handig, ik ben niet zo van to do lists (meer van wishlists) maar dit ziet er wel verleidelijk handig uit!

 • Sija 29 december 2015 at 10:30

  Oeeh ik ben gek op planners! Deze ziet er heel leuk uit en handig dat je bij kunt houden hoeveel je drinkt, dat wil ik nog wel eens vergeten. :’)

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×