3 x DIY Room Decor

28 juni 2015 No Comments

3 x diy room decor

Het is zondag, wat betekend dat ik een filmpje voor jullie heb! Weet je nog niet van dit nieuwe upload schema? Dan moet je even naar dit filmpje kijken. Vandaag laat ik jullie 3 hele leuke DIY Room Decor ideetjes zien. Ik maak een decoratieve bol van wol, een vrolijk bloemenvaasje en een handige lijst om dingen aan op te hangen of tussenin te klemmen. Veel plezier met kijken!

Vergeet je niet te abboneren op mijn youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×