3 Vakantiebestemmingen waar ik ooit nog eens heen wil

15 februari 2015 2 Comments

Ik ben een van de weinige mensen die niet heel erg veel van op vakantie gaan houd. Natuurlijk vind ik vakantie hebben heerlijk, maar weg gaan hoeft van mij niet zo nodig. Toch zijn er wel een aantal vakanties waarvan ik denk dat ik ze ontzettend gaaf zou vinden. Plekken die ik echt nog eens zou willen bezoeken. Vandaag zet ik ze voor jullie op een rijtje.

Safari in Afrika
Iets wat mij echt ontzettend gaaf lijkt om te doen is op safari gaan in Afrika. Slapen in tenten, rondtrekken met jeeps en alle wilde beesten van zo dichtbij zien. Ook de spanning die erbij komt kijken wanneer je oog in oog komt te staan met de wilde dieren lijkt me ontzettend gaaf. Sommige mensen vinden dit eng, maar mij lijkt het juist een enorm gave beleving.

Curaçao
Op de een of andere manier trekt Curaçao mij heel erg. De vrolijke huisjes, de prachtige foto’s en de verhalen die ik hoor van anderen laten me steeds meer verlangen om er zelf ook een keer heen te gaan. Ik denk alleen wel dat ik dan buiten het hoofdseizoen om zou gaan, want de hitte die er dan is, daar zou ik niet goed mee om kunnen gaan.

Parijs
Londen en Parijs zijn twee steden waar ik heel erg graag geweest wil zijn. Londen ben ik nu al twee keer geweest, een keer met school en een keer met mijn moeder na mijn examens. Naar Parijs zou ik heel erg graag een keer willen samen met mijn vriend. Op de een of andere manier heb ik bij Parijs het idee dat het ‘de stad van de liefde’ is, ook al zou Rome dit ook heel goed kunnen zijn.

Je ziet dat de eerste twee reizen nog aardig prijzig zijn, en ik daar dus ook veel minder snel naartoe zal kunnen gaan dan naar Parijs. Parijs zou ik ook graag binnenkort een weekeindje willen doen wanneer mijn vriend en ik allebei tijd hebben.

Waar wil jij echt nog een keer naartoe op vakantie?

2 Comments

 • Bettie 16 februari 2015 at 20:41

  Parijs is ook erg mooi! Ik zou daar wel weer een keer heen willen. Op dit moment staan Ibiza en Australië erg hoog bij mij op het lijstje.

 • Robin 16 februari 2015 at 09:06

  Ik ga in september op stage naar Zuid-Afrikaaa! En dan waarschijnlijk ook op safari (:
  Ik wil nog graag een keer naar Rome. Interrailen door italie en griekenland zou ik super tof vinden!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×