3 random favorieten van het moment

3 maart 2015 1 Comment

nagellak

Ik heb ooit, in een ver verleden van Ordinary Odd een poging gedaan om een favorieten van de maand filmpje op te nemen. Naast het feit dat ik wanneer ik nu terug kijk naar dat filmpje denk ‘Wat deed ik in vredesnaam raar voor de camera!?’ is het me ook niet gelukt om het vol te houden. Vandaag leek het me leuk om een random favorieten van het moment artikel te maken. Niets wat ik iedere maand vast doe, maar gewoon wanneer ik er zin in heb!

Als eerste favoriet: nagellak. Ik heb echt van die fases waarbij ik tijden lang geen nagellak draag en dan vervolgens juist tijden lang iedere dag. Dit kan helemaal uitgebreid met nail art zijn maar ook gewoon een simpel kleurtje op mijn nagels. Ik ben op het moment vooral weg van de lakjes van NYC en Barry M. De lakjes van NYC blijven bij mij ook best goed zitten, zeker als je kijkt naar de verhouding met de prijs!

IMG_0421

De tweede favoriet is de bovenstaande combinatie van het jurkje en de ketting uit mijn laatste shoplog. Ik heb deze combinatie nog maar een keer kunnen dragen, omdat het weer het niet echt toestaat tot nog toe om dunne jurkjes te dragen, en met een vest eroverheen komt het jurkje toch minder goed uit. Toch ben ik er helemaal verlief op en ik kreeg er ook een aantal complimentjes over! Altijd leuk!

Mijn derde en alweer laatste favoriet van vandaag is de serie The Walking Dead. Ik heb deze serie de afgelopen tijd ontdekt en ben er al snel verslaafd aan geraakt. Waarschuwing: kun je niet tegen bloed, spanning of schrikmomenten, kijk de serie dan niet! Voor degene die hier wel van houden is het een echte aanrader! Totaal geen zoals ik het noem ‘meisjesmeisjes’ serie, maar wel echt een heel erg goede!

Heb jij nog random favorieten op dit moment?

1 Comment

 • Ria 12 mei 2015 at 10:06

  Leuk bij elkaar gezet!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×