3 Nieuwe Real Techniques sponsjes testen

23 juni 2017 No Comments

Alweer een tijdje terug ontving ik van Real Techniques een aantal nieuwe sponsjes. Jullie hebben me massaal om een first impression video gevraagd en vandaag is hij er dan eindelijk! Ik test vandaag de Miracle Cleansing Sponge, Dual Ended Expert Sponge en de 4 Miracle Contour Wedges. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Shop de sponsjes hier:

Real Techniques Miracle Cleansing Sponge 
Real Techniques Dual Ended Expert Sponge 
Real Techniques 4 Miracle Contour Wedges 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×