3 nieuwe Catrice Ultimate Stay Lipsticks

13 augustus 2015 4 Comments

IMG_1270

Tijdens de Kruidvat 1+1 gratis actie op alle make up bestelde ik een aantal make up producten uit de nieuwe collectie van Catrice. Tussen die aankopen zaten deze 3 lipsticks uit de Ultimate Stay lipstick lijn. Ik had zelf nog geen lipsticks uit deze collectie, maar toen ik zag dat deze 3 kleuren nieuw waren in het assortiment en ze 1+1 gratis waren besloot ik dat dit het perfecte moment was om ze aan te schaffen en voor jullie te testen.

IMG_1264

Van links naar rechts zie je: 130 Rusty’s Gold & Treasure, 140 Behind The Red Curtain en 150 Chocolate Kiss. De hulzen van de lipsticks zijn simpel, klassiek zwart maar hebben en luxere uitstraling dan dat ik gewend ben van de andere Catrice lipsticks die ik in mijn bezit heb.

IMG_1290

Hier zie je de swatches van de lipticks op mijn arm. Zoals je ziet hebben alle lipsticks een glansje, ze voelen zacht aan en hebben een goede dekking. 130 Rusty’s Gold & Treasure lijkt op het eerste gezicht een aantal grove glitters in zich te hebben, waarvan ik niet zo goed weet of ik dit nu mooi zal vinden op mijn lippen.

130 Rusty’s Gold & Treasure

IMG_1272

IMG_1280

Een licht roze/peachy kleur. Zoals je ziet op de close up foto zitten er een aantal wat grovere glitters in deze lipstick, maar wanneer je full face kijkt zie je deze gelukkig niet zo erg. Het is een echte ‘my lips but better’ kleur, die denk ik vrijwel iedereen wel zal staan.

140 Behind The Red Curtain

IMG_1285

IMG_1288

Een mooie klassieke rode kleur. Over het algemeen ben ik meer van de matte rode lipsticks, maar ik moet zeggen dat ik de glans die over deze lipstick ligt toch wel erg mooi vind. Het is geen kleur die echt heel erg extreem is, maar je best overdag zou kunnen dragen.

150 Chocolate Kiss

IMG_1281

IMG_1284
Een bruine kleur, die wat lastig aan te brengen is. Ik weet nog niet zo goed wat ik van deze kleur vind. Hij staat me niet verschrikkelijk, maar het is ook niet zo dat ik denk ‘YESS’. Dit is een kleur waar je de rest van je look op moet afstemmen denk ik, maar hij zal bij een flink aantal mensen erg mooi kunnen staan.

IMG_1266

Al met al vind ik dit een heel mooi stel lipsticks. De structuur van de lipsticks is fijn, de lipsticks zijn goed aan te brengen (al is de bruine variant wel iets lastiger) en de kleuren zijn mooi. Deze lipstick lijn van Catrice is duurder dan de andere lipsticks, maar dit merk je ook in de kwaliteit. Ik vind deze lipsticks veel mooier blijven zitten, en ze slijten geleidelijk af, waardoor het niet raar er uit ziet.

De lipsticks kosten €4,99 per stuk

 

 

4 Comments

 • Beautyjuf 19 augustus 2015 at 09:59

  Jammer dat ‘Chocolate Kiss’ ietwat lastig aanbrengt. Niet meer twijfelen, want ik vind ‘m je heel mooi staan! Ik heb inmiddels ook een paar lipsticks uit deze lijn en ben er verliefd op! De lipsticks die jij in dit artikel aan bod laat komen, ken ik nog niet. Binnenkort, als mijn no buy periode is afgelopen, ga ik er eens een kijkje naar nemen.

 • Joelle 13 augustus 2015 at 18:36

  Erg mooie kleuren! En ookal zijn ze ietsjes duurder, nog steeds goedkoop ( vind ik ) haha 🙂
  ik ga zeker binnenkort een kijkje nemen bij kruitvat .. bedankt voor de tip!

 • Jennifer | Jenniferz 13 augustus 2015 at 17:38

  ooh wauw echt hele mooie kleuren en ook leuk artikel! 🙂

 • Simone 13 augustus 2015 at 12:35

  Ik vind juist dat die bruine lipstick je wel goed staat! Leuk artikel 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×