3 Makeup Revolution Iconic Pro Lipsticks

29 oktober 2015 No Comments

IMG_2021

Toen ik weer eens aan het rondkijken was op het internet naar interessante producten om te reviewen, kwam ik deze lipsticks tegen van Makeup Revolution. Tot nog toe ben ik erg enthousiast over dit merk, dus ik besloot dat ik ook de Iconic Pro lipsticks een kans wilde geven. Vandaag laat ik ze aan je zien!

IMG_1994

De verpakking van de lipsticks vind ik er heel erg mooi en stijlvol uit zien. Ze doen me wel denken aan de lipsticks van MAC, al is deze verpakking net iets ronder. Ook een voordeel: je kunt aan de onderkant van de lipstick zien welke kleur het is: wel zo makkelijk zoeken door je stash.

IMG_2009

Ik koos voor 3 verschillende kleuren. Van links naar Rechts zie je You’re a star, No perfection yet en Blindfolded. Waarvan ik toch wel het benieuwdst was naar de prachtige diep paarse kleur Blindfolded. Niet een kleur voor iedere dag, maar toch vind ik paarse kleuren over het algemeen prachtig.

IMG_2022

De swatches beloofden veel goed! De lipsticks voelen heel erg zacht aan en bevatten flink wat pigment. Zoals je kunt zien hebben ze wel een glans over zich heen. Over het algemeen houd ik zelf meer van matte lip kleuren; maar dit zorgt dus juist voor wat afwisseling in mijn stash.

You’re a star

IMG_2030

IMG_2035

You’re a star is een nude kleur met een roze ondertoon. Jammer genoeg is de kleur net iets te licht voor mijn lippen, en zorgt er daardoor voor dat hij niet heel mooi dekt. Daarnaast maakt die me wat flets.

No perfection yet

IMG_2039

IMG_2046

No perfection yet is een felle roze kleur, maar niet Barbie roze zoals bijvoorbeeld Candy Yum Yum van MAC. Deze kleur neigt heel erg licht naar het paars, en dat is precies wat ik hem mooi vind maken. Van de drie kleuren is dit ook echt mijn favoriet.

IMG_2050

IMG_2054

Blindfolded viel me helaas heel erg tegen. De kleur is prachtig, maar door de substantie brengt de lipstick niet mooi aan. Hij is zo ontzettend zacht dat hij over je lippen heen glijd, en ervoor zorgt dat de kleur niet egaal aan te brengen valt. Zonde, want volgens mij had dit echt een prachtkleur kunnen zijn!

Al met al ben ik niet onwijs enthousiast over de lipsticks. Ze zijn goed gepigmenteerd, maar door de substantie glijden ze over je lippen en brengen niet gemakkelijk aan. Daarnaast is er het feit dat ik de glans toch niet echt mooi vind, maar dit is natuurlijk een kwestie van smaak. Heel erg jammer want dit betekend wel dat ik de kleuren toch niet zo snel zal pakken.

De Makeup Revolution Iconic Pro lipsticks kosten €3,99 per stuk.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×