3 Barry M lakjes

12 februari 2014 6 Comments

DSCF8815

Het is weer eens tijd voor nagellak! Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn laatste artikel had over nagellak, terwijl ik het ontzettend leuk vind om mijn nagels te lakken! Jammer genoeg breken mijn nagels zo af en toe op de manege, en dan vind ik het niet mooi staan om ze te lakken. Maar nu zijn ze voor het grootste deel weer aangegroeid en bestelde ik een aantal leuke nieuwe lakjes. Vandaag laat ik ze aan jullie zien!

DSCF8808

Ik bestelde deze drie kleurtjes van Barry M. Ik had nog nooit een nagellak van dit merk gehad, maar hoorde er veel goede verhalen over. Ik besloot ze ook een keer uit te proberen! Wie weet was het een goed budgetmerk? En stiekem vond ik het ook wel leuk om ze met jullie te delen.

DSCF8805

Het eerste lakje wat ik jullie laat zien komt uit de Textured Glitter Effects lijn van Barry M. Alle lakjes in deze lijn hebben het ‘liquid sand’ effect. Dat betekend dat de nagellak een soort van korreltjestextuur heeft wanneer die opdroogt. Zelf vind ik dit een prachtig effect! Dit is 5 Pink Princess. Ik had dit lakje ook al gezien bij Charlotte en daar vond ik hem er heel erg mooi uitzien! Nou ben ik lang niet zo goed in het maken van swatches als dat zij is, maar zij doet het dan ook al veel langer!

Ik ben normaal niet zo van het roze, het is gewoon niet echt mijn kleur. Dit lakje vond ik er alleen zo mooi uitzien op de foto’s van Charlotte dat ik niet een keer heb getwijfeld voor ik hem in mijn winkelmandje gooide. En wat is die prachtig. Alle verschillende glitters, in ieder licht ziet die er weer anders uit. De nagellak dekt in 2 à 3 laagjes, wat ik voor zo’n lichte kleur erg goed vind!

DSCF8858

Sorry voor de onduidelijke foto, het was heel erg moeilijk om deze nagellak goed op de foto te krijgen.
Zeker met dat slechte licht dat er de afgelopen tijd is, ik kan niet wachten tot de lente!

Dit lakje komt ook uit de Textured Glitter Effects lijn van Barry M. Toen ik de swatches had gezien van 5 Pink Princess kon ik het niet laten om nog een lakje uit deze lijn te kopen. En zo belandde ook 9 Purple Countess in mijn winkelmandje.

Ook deze nagellak is prachtig! Diep donker paars met roze en paarse glitters. Iedere keer dat ik ernaar kijk ontdek ik nieuwe kleuren glitters en door het ‘liquid sand’ effect is die zo ontzettend mooi. Anders was het gewoon een standaard glitter nagellak geweest, maar nu is die gewoon ronduit prachtig. De lak dekt al met 1 laag, dus je zit ook niet met lange droog tijden!

DSCF8851

Deze lak komt uit de Matte lijn van Barry M. Ik vind matte nagellak altijd een heel chique effect geven, en besloot dan ook om een kleur te bestellen. Dit werd uiteindelijk de kleur 5 Brown Mocha.

Ik vind het een heel erg mooi nude lakje, wat je iedere dag en in ieder jaargetijde kunt dragen. Natuurlijk kan dit met iedere nagellak, maar bij deze kan het zeker. Ook een voordeel: de lak dekt in 1 laag! Misschien dat het aan mij ligt, maar juist dit soort simpele naturelle kleuren vind ik ontzettend mooi! Ook al houdt ik ook wel heel erg van felle kleuren, haha.

DSCF8811

Voor al deze lakjes heb ik  € 4,41 betaald bij alicejo.com

Ik ben heel erg blij met deze toevoeging aan mijn nagellak stash! Aankomende vrijdag is het alweer Valentijnsdag! Ik denk dat 5 Pink Princess een perfect lakje is voor deze dag. Ik vind Valentijnsdag eigenlijk overbodig, want je moet gewoon altijd leuke dingen doen met je geliefden, niet alleen op die ene dag in het jaar! Ik ga wel lekker naar mijn vriend toe, maar we gaan niets speciaals doen. Jullie wel? In ieder geval een fijne Valentijnsdag!

Wat gaan jullie doen met Valentijnsdag?

6 Comments

 • Favorieten van februari | 2 maart 2014 at 08:05

  […] artikelen over mijn favorieten: De blog bijbel Barry M Nagellak Real Techniques […]

 • Catrice Crushed Crystals | 1 maart 2014 at 08:05

  […] 02 PLUMdogMillionaire Een diepe paarse kleur met paarse, roze en blauwe glitters. Ik vind het glitter effect erg mooi maar hier mis ik de liquid sand finnish wel echt. Het is het gewoon net niet. Nee, dan draag ik toch liever een soortgelijke lak van Barry M. […]

 • Real Techniques starter set | 22 februari 2014 at 08:46

  […] met de Barry M nagellak en het Sleek Garden of Eden palette kocht ik ook een aantal make up kwasten. Ik ben echt gek op de […]

 • Esmée Lifestyle 16 februari 2014 at 18:05

  Pink Princess staat al een tijdje op mijn wishlist, hij is prachtig! x

 • mirthe8 15 februari 2014 at 18:31

  Mooie nagellak! Trouwens, ik heb ook het adelle thema op mijn blog. Kom je er een keertje kijken?

 • Astrid 12 februari 2014 at 12:30

  5 pink princess vind ikprachtig <3

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×