2x Mystery Box unboxing // Box Surprises

2x Mystery Box unboxing // Box Surprises

30 april 2021 No Comments

Vandaag is het weer eens tijd voor een oude vertrouwde unboxing video! Ik ontving twee mystery boxen van Box Surprises: de Moederdag mystery box en de Stationery 3.0 box. Ik unbox beide boxen op camera, laat je mijn eerste reactie zien en geef op het einde ook nog een kortingscode om jouw eigen mystery box te bestellen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×