2x Action adventskalenders 2020 unboxen

2x Action adventskalenders 2020 unboxen

1 november 2020 No Comments

Vandaag is het opnieuw tijd voor een adventskalender unboxing video, waarin ik je dit keer zelfs twee kalenders van de Action laat zien. Ik kocht namelijk de Disney Princess adventskalender vol met beauty producten en de 12 Days of Fizzmas kalender met allemaal badproducten. Kijk je mee of ze de moeite waard zijn om te halen?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×