2e Kerstdag vieren & waarom ik vrijwel geen make-up meer draag // VLOGMAS #26

2e Kerstdag vieren & waarom ik vrijwel geen make-up meer draag // VLOGMAS #26

27 december 2021 No Comments

Tijd voor VLOGMAS DAG 26! Ik laat je zien hoe wij 2e Kerstdag weer heerlijk ontspannen vieren, met o.a. kaasfondue en Harry Potter. Daarnaast probeer ik mijn gekregen puzzeltafel uit en doe voor het eerst in tijden weer eens mijn haar en make-up. Ook beantwoord ik de vraag waarom ik eigenlijk vrijwel geen make-up meer draag voor je. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×