Ordinary Week Recap – week 52

26 december 2015 3 Comments

Ordinary Week Recap week 52

Als eerste wil ik jullie een hele fijne tweede Kerstdag wensen! Hopelijk hebben jullie gisteren een leuke dag gehad. Het is vandaag weer tijd voor de Ordinary Week Recap, waarin ik door middel van mijn Instagram foto’s laat zien wat ik deze week heb gedaan.

Castlefest wintereditie 2015

De week begon op de Castlefest wintereditie. Ik moet zeggen dat ik deze veel minder leuk vond dan de zomereditie, omdat hij gewoonweg 4 keer zo klein was. Voor de mensen die vorige keer vroegen naar Castlefest heb ik deze keer mijn camera meegenomen: morgen komt het filmpje erover online!

lazy day quote

Ik was afgelopen week alleen woensdag en 1e Kerstdag vrij, en alle andere dagen veel aan het werk. Ik was daardoor heel erg moe en heb de hele woensdag in bed in mijn pyama doorgebracht. Ik heb wel filmpjes zitten editen; en ben ’s avonds lekker in bad gaan zitten: maar dat was dan ook alles. Een lekker luie dag dus.

Urban Decay Gwen Stefani palette

Ik besloot mezelf te verwennen voor de Kerst en bestelde een palette dat ik al een tijd lang heel erg graag wilde hebben: het Urban Decay Gwen Stefani palette. De kleuren uit het palette vind ik prachtig en ook de verpakking is onwijs mooi. Dit is het eerste echt dure make-up product dat ik heb gekocht; en ben er onwijs blij mee. Ik zal het zo snel mogelijk voor jullie reviewen! Ook zit ik er aan te denken om een make-up look te filmen met het palette; zouden jullie dat leuk vinden om te zien?

Merry Christmas

En natuurlijk was het gisteren (en vandaag) kerst. Ik besloot deze foto van vorig jaar te gebruiken van Brownie met een kerstmuts op; om jullie allemaal een fijne kerst te wensen!

Kerstdiner met familie

Mijn 1e Kerstdag was in ieder geval heel gezellig! Ik begon de dag samen met mijn ouders met het uitpakken van cadeautjes, daarna heb ik samen met mijn moeder mijn haar geverft en aan het eind van de dag kwamen mijn opa en zijn vriendin gezellig bij ons eten. Onwijs gezellig dus!

De rest van de week (ook vandaag) moet ik weer veel werken, en de volgende Ordinary Week Recap zal alweer in het nieuwe jaar zijn. Gek om je te bedenken hoe snel de tijd eigenlijk gaat. Ik wens jullie nog een fijne Kerst vandaag! En natuurlijk ook een fijne week.

3 Comments

 • Ria 27 december 2015 at 12:01

  Tja, we zijn ook nog steeds dikke vrienden ook hoor 🙂 Maar als je getrouwd bent heet het gewoon anders. Geeft verder niet 🙂

 • Ria 26 december 2015 at 15:08

  Leuke foto,s irina. Je opa is trouwens getrouwd hoor, met zijn vriendin, sinds 1987 🙂

  • Irina 26 december 2015 at 15:24

   Tja ze laat me haar geen oma noemen; dus dan moet ze het maar doen met vriendin 😛

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×