Ordinary Week Recap – week 51

19 december 2015 1 Comment

PicMonkey Collage

Afgelopen week was een leuke week: ik ging naar de IKEA, had een gezellige kerst proefavond op werk en haalde de 200 abonnees op youtube. Vandaag kijk ik met jullie terug naar mijn week in de Ordinary Week Recap, door middel van mijn instagram foto’s.

✨✨

Zoals ik vertelde in de vorige Ordinary Week Recap, was ik naar de Intratuin geweest om daar de kerstboom voor dit jaar te kopen. Bij de Intratuin kwamen we deze onwijs mooie kaarsenstandaard tegen; en uiteindelijk heb ik hem van mijn moeder gekregen. Isn’t it pretty?

Benieuwd hoe ik deze makeup look voor de kerst heb gemaakt? De video staat nu online! (link in bio) #kerst #christmas #makeup #look #beautyblogger #christmasmakeup #tutorial

Afgelopen weekeind kwam de Kerst Makeup Tutorial online, waar jullie heel erg enthousiast op reageerden. Vind ik heel erg fijn, want er zit veel werk in de video! Zouden jullie vaker tutorials willen zien? Ik vind het resultaat namelijk zelf ook heel erg leuk geworden.

Naar de IKEA geweest en dit prachtige schilderij gezien. Als ik een grote muur had dan had ik hem zo opgehangen! ✨✨ #ikea #painting #world #wanderlust

Dinsdag ging ik samen met mijn vader naar de IKEA, omdat ik van hem een Helmer kastje zou krijgen voor de Kerst. Uiteindelijk heb ik geen Helmer gekregen maar een ander kastje (daar zo meteen meer over), maar kwam ik ook dit onwijs mooie schilderij tegen. Het lijkt alsof het op stijgerhout is gemaakt, maar eigenlijk is het gewoon een doek. Als ik een mooie grote wand had om hem aan op te hangen had ik het wel geweten!

Blij met mijn nieuwe Alex kast van @ikeanederland ☺️ #ikea #alex #desk

Dit is het kastje wat ik wel heb gekregen: de IKEA Alex. Een stuk groter (en duurder) dan de Helmer; maar ik ben er onwijs blij mee. Ik wil hier mijn makeup stash in gaan bewaren, en de lades die ik over houdt gebruiken voor apparatuur en props etc. voor mijn blog. Als jullie nou nog een handig opbergsysteem weten waarmee ik mijn makeup goed kan ordenen in de lades: let me know!

Zojuist de 200 abonnees gehaald: bedankt allemaal! ✨ #youtuber #youtube #200abonnees

 

En dan misschien wel het hoogtepunt van de week: ik behaalde eindelijk de 200 abonnees! Al een tijd lang leek het ieder moment te kunnen gebeuren, maar alsmaar gebeurde het net niet. Afgelopen vrijdag gebeurde het dan toch; en ik ben er onwijs blij mee! Ben jij nog niet geabonneerd op mijn youtube kanaal? Dan kun je dat hier doen.

En dat was dan alweer mijn week! Ik heb verder nog een gezellige avond gehad op werk, helemaal in de kerstsferen, maar omdat ik daar zelf aan het werk was heb ik daar geen foto’s van.

Komende week is het alweer Kerst, ga ik naar de wintereditie van Castlefest (en neem mijn camera mee om het voor jullie te filmen) en hoop ik weer lekker aan de slag te kunnen gaan voor mijn blog! Wat zijn jou plannen?

1 Comment

 • Ria 19 december 2015 at 10:19

  Gefeliciteerd met je 200 abonnees!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×