Ordinary Week Recap – week 49

5 december 2015 No Comments

PicMonkey Collage

Afgelopen week begon de laatste maand van het jaar alweer. De tijd gaat hard. Ik kreeg een aantal leuke pakketjes binnen, was veel aan het werk en ik besloot om een keer een weekvlog te maken (deze verschijnt over een tijdje online). Ook was ik jammer genoeg een dagje ziek. Het is weer tijd voor de Ordinary Week Recap!

Lunch time with Arizona

De afgelopen tijd heb ik Arizona weer helemaal ontdekt. Bijna iedere pauze op mijn werk haal ik het, en ook afgelopen maandag besloot ik het mee naar huis te nemen om mezelf erop te trakteren tijdens de lunch. Heerlijk. Vooral deze variant met groene thee en honing is favoriet!

De laatste maand van het jaar is alweer ingegaan. Gister vertelde ik over mijn doelen en plannen voor December (link in bio). Wat zijn jullie plannen deze laatste maand? ✨ #december #goals #christmas #cozy

De maand december is alweer ingegaan, wat betekend dat we in de laatste maand van het jaar zitten. Ik schreef laatst al over mijn doelen en plannen voor de maand, waar onder andere het 2 jarig bestaan van Ordinary Odd in valt! Ik heb heel erg veel zin in deze maand, en alle gezelligheid die er altijd bij hoort.

Of to work  #outfit #ootd #shoes #bag #jeans #sweater

Afgelopen week kreeg ik onder andere een pakketje binnen met een stel nieuwe broeken, waaronder deze. Ik ben echt verliefd op de kleur! Verder is het overigens een simpele high waisted skinny.

Hi there  #girl #selfie #blogger #youtuber

Helaas voelde ik me afgelopen donderdag totaal niet goed en bleef daarom de hele dag in bed. Deze foto is de dag erna genomen. Ik voelde me gelukkig al een stuk beter, maar jammer genoeg nog lang niet top fit. Toch ging ik gewoon weer aan het werk! Helaas merkte ik daar dat mijn stem soms wegviel, dus laten we hopen dat ik hem straks niet echt kwijt raak!

Net deze geweldige joggingbroek van @defshop_nederland mogen ontvangen! Binnenkort meer op mijn blog en youtube kanaal ^^ #defshop #joggingbroek

En als leuke afsluiter van de week kreeg ik een pakketje binnen van de webshop Defshop. Ik mocht van hun iets uitzoeken, en koos deze onwijs gave joggingbroek uit, waar ik echt onwijs blij mee ben. Binnenkort meer hierover!

En dat was alweer afgelopen week! Ik heb deze week ook een weekvlog gemaakt, dus deze komt binnenkort online: stay tuned!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×