24 uur zonder telefoon of andere beeldschermen

24 uur zonder telefoon of andere beeldschermen

17 februari 2021 No Comments

Afgelopen zondag ging ik de challenge met mezelf aan om 24 uur zonder telefoon of andere beeldschermen te leven. Mijn gemiddelde schermtijd is namelijk ontzettend hoog en ik wilde kijken wat een dag zonder blauw licht en zoveel prikkels mentaal voor me zou doen. In deze video neem ik jullie mee in mijn dag en zie je wat ik het meeste heb gemist maar ook vooral wat ik dan wel heb gedaan deze dag. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×