Persoonlijk, Video

Mijn 21ste verjaardag // WEEKVLOG #16

Afgelopen week werd ik alweer 21, en natuurlijk kon ik dat niet zomaar voorbij laten gaan. Ik ging dan ook lekker uit eten met de familie (waardoor ik overigens enorm werd verwend met cadeautjes) en hield een lekker relaxed dagje. Daarnaast zat ik een paar dagen wat minder lekker in mijn vel en ging er wat mis met mijn Boohoo bestelling. In deze weekvlog neem ik jullie weer mee, veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

 1. Reply
  Ria
  14 juni 2017 at 17:44

  Hoi Irina, geniet van je camera; en probeer niet over je toeren te raken van pakjes die te laat komen …

  Misschien planning aanpassing of reserve video klaar hebben staan?

  Succes, duimen dat je alles van school goed kan afsluiten en daarna vakantie !!!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.