2021 bullet journal flip through & cozy day at home // VLOGMAS #27

2021 bullet journal flip through & cozy day at home // VLOGMAS #27

28 december 2021 No Comments

Tijd voor VLOGMAS DAG 27! Ik heb een heerlijk cozy day at home waarin ik ga puzzelen, lezen, gyros bestel en een gezellige Harry Potter film avond heb met mijn moeder. Daarnaast besluit ik mijn 2021 bullet journal aan je te laten zien d.m.v. een flip through. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×