2016 – De start van mijn Day Zero Project

3 januari 2016 4 Comments

2016

Zoals ik gisteren al had gezegd heb ik vandaag een filmpje voor jullie waar ik zelf heel erg enthousiast over ben. Ik heb namelijk besloten om te beginnen met het Day Zero Project: een project waarin je binnen 1001 dagen 101 doelen voor jezelf stelt om te behalen. Ken je het Day Zero project nou nog niet? Kijk dan even op deze site. Ik vertel je vandaag welke doelen van mijn lijst ik dit jaar zeker wil gaan behalen; en voor mijn volledige lijst kun je hier kijken.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Natuurlijk ga ik updates over het project hier met jullie delen door middel van artikelen en filmpjes; zowel van de afzonderlijke doelen als af en toe een update over hoe het er nu voor staat. Ik ben heel erg enthousiast en kan niet wachten om de doelen 1 voor 1 af te strepen!

Het Day Zero Project heeft een eigen pagina, waar je de lijst kunt zien en ik bij houd hoe het er voor staat met de doelen. Een linkje naar die pagina staat ook hiernaast in de sidebar; zodat jullie die makkelijk kunnen vinden. Ook heb ik voor het project een categorie toegevoegd aan de lijst; waaronder alle artikelen en filmpjes die online zullen komen zullen worden gezet. Op die manier hebben jullie een makkelijk overzicht; en is het voor mij zelf later ook makkelijk terug te kijken!

Ik ben benieuwd wat deze 1001 dagen me gaan brengen; en enthousiast om dit alles met jullie te gaan delen. Heb jij wel eens zoiets gedaan?

4 Comments

 • Gineke 14 september 2016 at 11:31

  Wat een leuke doelen Irina! Bij het doel van de collabs met youtubers wil ik je best helpen, vind je video’s echt super tof! Laat maar weten of je daar voor open staat.

  Groetjes Gineke

 • Ria 3 januari 2016 at 15:37

  Leuke doelen Irina.

  Het autorijden gaat je beslist lukken, mij ook gelukt na 30 jaar niet rijden (al vind ik helenmaal alleen rijden nog altijd niet echt fijn, maar ik kan het wel)

  SUCCES!

 • Bodi 3 januari 2016 at 11:15

  Hele leuke doelen heb je, ik hoop dat het je gaat lukken! Ik wil dit zelf ookal heel lang doen, maar op de een of andere manier ben ik bang om te falen als ik zoiets doe

  • Irina 3 januari 2016 at 11:42

   Gewoon doen! Als het je niet lukt is het geen ramp; dan doe je het gewoon nog een keer en nog een keer; net zo lang tot het wel lukt 😉

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×