20 dingen waar ik in maart blij van werd

20 dingen waar ik in maart blij van werd

31 maart 2019 2 Comments

Het is tijd voor een nieuwe rubriek hier op mijn blog waarin ik al mijn blijheidsmomentjes van de maand met jullie deel! Ik kwam dit idee regelmatig tegen bij Anna Jirina en Evelien, en besloot dat ik dit ook wilde gaan doen. We staan allemaal maar al te vaak stil bij de dingen waar we niet blij van worden, maar juist die kleine dingen die ons blij maken zijn zo belangrijk. Tijd om alle dingen waar ik in maart blij van werd op een rijtje te zetten!

♥ Ik haalde de 3.200 abonnees op YouTube, en later zelfs de 3.300.
♥ Ik kocht eindelijk een mooie olijfhouten schaal voor mijn LUSH bath bombs.
♥ En ik kocht ook meteen een hele schattige plantenbak in de vorm van een lama: so cute!
♥ Ik kwam erachter dat er in april een Dunkin’ Donuts opent in Leiden.
♥ Ik probeerde een aantal (voor mij) nieuwe bath bombs van LUSH.

♥ De schilder is eindelijk klaar met mijn kamer waardoor ik zelf kan gaan inrichten.
♥ De nieuwe vloer in mijn kamer is gelegd en het staat ZO gaaf.
♥ Ik regelde een toffe blogsamenwerking, waarmee ik mijn moeder een foto op schoolplaat cadeau kan doen.
♥ Ik bestelde een aantal nieuwe Colourpop producten waarvan ik niet kan wachten ze te gaan gebruiken.
♥ Ik ging uitgebreid lente shoppen bij de Primark.

♥ Ik verdiepte me in Pinterest en merk nu al dat het begint te groeien.
♥ Ik haalde de 1.200 volgers op Instagram.
♥ Ik bestelde twee prachtige MAC Extra Dimension highlighters met korting.
♥ Ik richtte mijn kamer in met allerlei nieuwe meubels.
♥ Omdat ik tijdelijk met mijn matras op de grond lag kon Roos op bed bij me komen liggen.

♥ Ik kocht een heleboel planten voor mijn kamer waardoor het er gelijk een stuk gezelliger uit ziet.
♥ Ik had een aantal heerlijk productieve dagen.
♥ Ik nam uitgebreid mijn tijd voor de bullet journal spreads van april.
♥ De pallets werden geleverd en mijn pallet bed staat nu eindelijk in elkaar.
♥ Het was heerlijk weer waardoor ik met blote benen foto’s heb gemaakt in de bloemenvelden.

Waar werd jij in maart blij van?

2 Comments

 • Ria 31 maart 2019 at 15:15

  Reuze goed zeg, zo’n lijstje ! Tel je zegeningen, zegt het spreekwoord en het liedje 😊 dan wordt je opnieuw blij.

  Goed zeg, zoveel volgers , GEFELICITEERD!

 • Yaëlle 31 maart 2019 at 15:06

  Klinkt als een mooie maand! Waar ik in maart het meest blij van werd was denk ik toch mijn eerste soloreisje met srprs.me naar Praag 🙂 Oh en het boeken van een ticket naar Engeland om mijn beste vriendin op te gaan zoeken!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×