20 Dingen waar ik in maart blij van werd

20 Dingen waar ik in maart blij van werd

31 maart 2020 3 Comments

Hoewel ons hele leven overhoop ligt en het vinden van blijheidsmomentjes misschien extra moeilijk is op het moment vind ik het juist mega belangrijk om deze toch te blijven bedenken. Juist in deze periode is het zo gemakkelijk om in een negatieve spiraal terecht te komen en alle kleine dingen waar je blij van wordt niet te zien. Tijd voor 20 dingen waar ik in maart blij van werd dus! Doe je zelf ook mee met het opnoemen van jouw blijheidsmomentjes van de afgelopen maand?

♥ Brownie had een dagje gezelschap van een manegepaard op haar revalidatieplek: lekker samen knuffelen.
♥ Ik ontving een complete full face aan make up van NYX.
♥ Mijn moeder hielp me met het verven van mijn haar met henna waardoor ik eindelijk weer roder ben.
♥ Ik ontdekte de limited edition Magic Rabbit bath bomb van LUSH: wat een heerlijk product!
♥ Omdat ik mijn enkel had gekneusd verwende ik mezelf met een heerlijke Domino’s pizza: yummm.

♥ Ik had een ontzettend productief shoot-dagje in Gouda met Marijn.
♥ Tussendoor aten we heerlijk bij Bagels & Beans en praatten gezellig bij.
♥ Voor mama nam ik twee pakken ‘echte’ Goudse stroopwafels mee waar we heerlijk van hebben gesnoept.
♥ Ik bestelde een ontzettend tof paar nieuwe Fila sneakers met een goede aanbieding bij Van Haren.
♥ Samen met mijn moeder shootte ik in de duinen van Noordwijk een aantal toffe foto’s.

♥ Ik begon met een nieuwe serie op mijn YouTube kanaal die mega goed werd ontvangen.
♥ Ik speelde daarin met nieuwe make up waardoor ik lekker out of my comfortzone bezig was.
♥ Samen met Brownie genoot ik van de heerlijk zonnige dagen die we de afgelopen weken hadden.
♥ Ik herbeleefde mijn jeugd met het nieuwe Animal Crossing spel en raakte opnieuw verslaafd.
♥ Ik wist één van jullie te verwennen met een tof winactie pakketje tijdens deze moeilijke tijd.

♥ Ik testte een nieuw sheet mask van Kneipp dat goed beviel.
♥ Samen met mijn moeder wist ik de oude werkkamer van mijn vader verder op te ruimen.
♥ We vierden Mischa (mijn kat) haar 14e verjaardag door haar te verwennen met vis.
♥ Marijn speelt ook Animal Crossing waardoor we regelmatig samen spelen.
♥ Vanwege deze hele situatie sta ik mezelf extra veel me-time momenten toe om te ontspannen.

Waar werd jij in maart blij van?

3 Comments

 • Nancy 31 maart 2020 at 12:46

  Leuk om je blog te leren kennen. Het lijkt me gezellig om te lezen!

 • Yaika 31 maart 2020 at 10:55

  Wat een heerlijk lijstje. Ik ben in januari begonnen met bloggen (naja, online bloggen dan). Nu ik er veel tijd voor heb, vind ik het heerlijk om in de tuin in het zonnetje te werken aan nieuwe artikelen. Ik heb hier afgelopen maand echt van genoten.

 • Ilona Wielinga 31 maart 2020 at 09:50

  Wat een fijn lijstje. Ik werd blij van de wandelingen met mijn lieve hond (die we nog maar net hebben), van leuke opdrachten waar ik aan mocht werken en ik ontdekte heerlijke muziek afgelopen maand. Het volledige lijstje deel ik toevallig morgen op mijn blog, haha.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×