2 Leuke webshops voor Sint-/Kerstcadeaus

29 november 2016 2 Comments

2 Leuke webshops voor Sint-/Kerstcadeaus

Met Sinterklaas en Kerst vlak voor de deur is heel Nederland op zoek naar de beste cadeaus voor de feestdagen. Zelf vier ik dit jaar Kerst i.p.v. Sinterklaas, maar ook ik moet geloven aan het dichten. Ik ga namelijk op school en met de manege wel Sinterklaas vieren! Hoe dan ook: cadeau ideeën opdoen kan nooit kwaad dus ik besloot twee van mijn favoriete webshops op cadeaugebied met jullie te delen!

2 Leuke webshops voor Sint-/Kerstcadeaus

Coolgift

Coolgift is een webshop vol met originele items. Zo komt mijn lightbox bij deze webshop vandaan maar ook de selfie light die ik heb weggegeven in een winactie kwam van deze webshop. Naast deze items hebben zo nog veel meer verschillende toffe cadeaus. Van een beardski (een sjaal in de vorm van een baard) tot aan een beslagpropotioneerder. Ik denk dat je hier voor iedereen wel een leuk cadeau kunt vinden. Daarnaast is de service van de webshop super: de items worden snel bezorgd en goed verpakt. Ik heb nog nooit iets kapot binnen gekregen.

2 Leuke webshops voor Sint-/Kerstcadeaus

Your Surprise

Your Surprise ontdekte ik jaren terug, toen ik een origineel cadeau zocht voor mijn toenmalige vriend. Ik kwam uit op deze webshop die allerlei cadeaus verkoopt die je zelf kunt personaliseren. Zo kocht ik destijds een ‘leger ketting’ (zo’n plaatje waar normaal adresgegevens op staan) die ik personaliseerde door onze datum etc. op te zetten.

Naast kettingen vind je hier ook kussens, kleding en nog veel meer. Mocht je dus een leuk persoonlijk cadeau willen geven dat niemand anders heeft: bij Your Surprise ben je aan het juiste adres.

2 Comments

 • Mariska 29 november 2016 at 09:51

  Heb geen geld meer na Black Friday xD zijn wel leuke webshops!

  • Irina 29 november 2016 at 20:38

   Hahaha ik heb me weten in te houden gelukkig!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×