1e Kerstdag vieren & Hunkemöller sale bestelling + shoplog // VLOGMAS #25

26 december 2022 No Comments

Tijd voor Vlogmas dag 25! Ik neem je mee in mijn 1e Kerstdag waarbij de familie gezellig bij ons komt eten. Verder unbox ik een Hunkemöller sale bestelling samen met jou en pas alle items aan om te kijken wat ik houd. Heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×