16 Action lipsticks testen

16 Action lipsticks testen

11 mei 2019 No Comments

Begin dit jaar besloot ik een heleboel Action lipsticks te halen om voor jullie te testen in een video. Ik stelde de video alsmaar uit, aangezien ik wist dat mijn lippen niet erg blij met me zouden zijn na het swatchen van 16 verschillende lipsticks. Toch heb ik het eindelijk gedaan, dus vandaag laat ik je al deze Action lipsticks zien. Zijn ze de moeite waard of kun je ze beter laten liggen? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×