Tag

15 Dingen Die Niemand Vraagt TAG

25 november 2016 4 Comments

15 Dingen Die Niemand Vraagt TAG

Ik had weer eens zin om een leuke TAG in te vullen dus ik begon aan de zoektocht over het internet. Mijn god wat bestaan er een boel TAG’s! Uiteindelijk kwam ik uit bij de ’15 vragen die niemand vraagt’ TAG. Ik ga zoals de naam al zegt 15 vragen beantwoorden die normaal gesproken niemand vraagt. Een lekker luchtige TAG dus!

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Op het moment doe ik mijn kledingkast eigenlijk altijd dicht, aangezien mijn kat anders in de kast slaapt i.p.v. bij mij, haha. Hiervoor maakte het me eigenlijk niet zo veel uit: wanneer de kastdeur open was liet ik hem open en wanneer hij dicht was liet ik hem dicht: als ik naar bed ga ben ik over het algemeen te moe om daar nog over na te denken.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Nee eigenlijk nooit. Al weet ik wel dat toen ik met mijn moeder ooit naar Disneyland Parijs was, ik de zeepjes (in de vorm van Mickey Mouse) geweldig eruit vond zien en dat we ze daarom mee naar huis hebben genomen. En dat terwijl we eigenlijk nooit zeep gebruiken: oeps.

3. Heb je ooit een straatnaambord gepikt?

Nee, en ik kan me ook niet voorstellen wanneer ik dat zou willen doen.

4. Gebruik je to-do lijstjes?

Ja. Ik ben echt gek op to-do lijstjes en planningen maken. Het maakt het allemaal gewoon zo’n stuk rustiger en gestructureerder in mijn hoofd dat ik het maar al te graag doe. Zonder lijstjes is mijn hoofd gewoonweg veel te vol waardoor ik niet meer weet waar ik moet beginnen.

5. Heb je sproeten?

Nee, zover ik weet niet. Al lijkt het soms wel zo als ik mijn vlogs bekijk: sowieso vind ik het licht van mijn vlogcamera soms heel erg raar. Ik lijk daarop bijvoorbeeld ook veel bruiner dan dat ik echt ben, haha.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?

Ja, tuurlijk! Wie heeft dat nou nog nooit gedaan?

7. Hoe groot is je bed?

Ik heb gewoon een simpel éénpersoonsbed: prima voor mij. Mijn bed is overigens een van mijn favoriete plekken: ik breng er het liefst de hele dag in door. Ook dit artikel zit ik overigens vanuit bed te typen: heerlijk.

8. Ben je lui?

Ja en nee. Ik kan echt ontzettend lui zijn, maar ik kan ook heel erg hard werken voor iets dat ik graag wil. Het ligt denk ik heel erg aan de situatie.

Spam je blog!

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Ja: het feit dat ik alweer halverwege het blok ben van mijn opleiding en nog altijd niet duidelijk heb wat de opdracht voor mijn vakken precies is. Straks kan ik alsnog heel hard gaan stressen om alles af te krijgen omdat ik nu nog niks kan doen.

10. Kauw je op pennen en potloden?

Nee, en voor zover ik het weet heb ik het vroeger ook niet gedaan.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee en ik weet ook eigenlijk niet eens of dat hier in de buurt is…

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Natuurlijk! Ik ben gek op Disneyfilms en andere tekenfilms blijven ook altijd leuk. Ouder worden hoeft niet te betekenen dat je dat soort leuke dingen niet meer kunt doen!

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?

Eerlijk gezegd soms wel ja! Vroeger had ik echt een tik met dat soort dingen. Ik wilde altijd op de hele tegels lopen, telde de tredes van de trap en zo had ik nog wel een aantal van dat soort dingen. Soms komt zoiets nog wel eens naar boven, maar het is lang niet meer zo erg als toen gelukkig!

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Alleen als ik echt heel erg blij ben en van vreugde begin te dansen en springen. Verder dans ik sowieso eigenlijk nooit, haha.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Ja want dat heb ik geleerd toen ik rijlessen had! Komen al die theoriedelen toch nog ergens voor van pas, haha. Ik denk overigens niet dat ik het voorlopig nodig ga hebben: een eigen auto is er nog niet.

4 Comments

 • Ria 25 november 2016 at 17:23

  Leuk blog Irina!

  • Irina 25 november 2016 at 19:51

   Dankjewel!

 • Bianca Schrijft 25 november 2016 at 06:51

  Voor Disney kan je nooit te oud worden!! Heerlijk gewoon. Of je sproeten hebt kan je goed ontdekken onder een blacklight, mocht je ooit een disco of club zijn zal je daar misschien nu aan terug moeten denken. 😉

  • Irina 25 november 2016 at 13:06

   Haha wie weet!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×