10x Self care tips die zorgen voor een betere mentale gezondheid

10x Self care tips die zorgen voor een betere mentale gezondheid

5 februari 2021 No Comments

In deze video deel ik 10 van mijn beste self care tips met je die zorgen voor een betere mentale gezondheid. Van hele simpele tips als het opruimen van je omgeving en het zorgen voor voldoende slaap tot het goed intunen met jezelf en nagaan hoe je jezelf op dat moment voelt. Hopelijk heb je er iets aan!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×