100 Lagen Blush Challenge

9 juli 2017 No Comments

De 100 lagen challenges zijn ontzettend populair op YouTube dus ik besloot me er ook aan te wagen. Ik besloot voor een relatief simpele versie te gaan: de 100 lagen blush. In deze video zie je mij dan ook 100 lagen blush aanbrengen op mijn gezicht, tot een ware clown/oempaloempa. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×