10 redenen waarom Kerst zo leuk is

20 december 2015 2 Comments

IMG_2530

Aangezien de Kerst steeds dichterbij komt leek het me leuk om 10 redenen op een rijtje te zetten waarom Kerst eigenlijk zo leuk is. Hopelijk ben je na het kijken van deze video helemaal in de Kerst sferen!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

2 Comments

 • Bianca Schrijft 20 december 2015 at 16:35

  Leuke lijstje. Hier is het inderdaad ook echt een familiefeest. 1ste Kerstdag bij mijn familie, 2de kerstdag schoonfamilie en dit jaar hebben we eigenlijk een soort 3de kerstdag en dat wordt samen uitbuiken met een op bed en met een boek en leuke films.

 • Ria 20 december 2015 at 12:42

  Leuke punten Irina, zelf werk ik ook met kerst, beide dagen tot ca 14 uur, daarna inderdaad gezellig naar familie beide dagen.
  Versieren moeten we nog gaan doen… ?

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×