De 10 meest gelezen artikelen van 2016

12 januari 2017 8 Comments

Afgelopen zaterdag keek ik samen met jullie terug op de 10 meest bekeken video’s van 2016, toch leek het me leuk om ook terug te kijken op de meest gelezen artikelen van het jaar. Want ondanks mijn groeiende liefde voor YouTube is ook mijn blog het afgelopen jaar erg belangrijk geweest en daardoor goed bekeken. Benieuwd wat de highlights van 2016 waren? Kijk dan snel mee!

10. Catrice Blush Artist Shading Palette & Sand Nudes Palette

Deze review van twee producten van Catrice staat op de 10e plaats van de best gelezen artikelen dit jaar. Over het oogschaduw palette ben ik helemaal niet zo tevreden terwijl het blush palette echt prachtig is. Het artikel kwam online op 29 febuari en is inmiddels 348 keer bekeken.

9. Catrice Velvet Matt Lip Creams 010 & 040

Tijdens de laatste assortimentsupdate van Catrice brachten zij de Velvet Matt Lip Creams op de markt. Ik kocht daar twee verschillende kleurtjes van. Helaas vielen deze lip creams me erg tegen, maar de review is wel ontzettend goed bezocht. Ik zette hem online op 27 augustus en inmiddels is hij 377 keer bekeken.

8. Catrice Matt Lip Artist 6hr 030 & 060

De 10 meest gelezen artikelen van 2016

Tijdens de laatste assortimentsupdate van Catrice bracht dit merk ook de Matt Lip Artist 6hr lipsticks op de markt. Ik werd meteen ontzettend benieuwd en kocht daarom 2 verschillende kleurtjes. De review van dit artikel is 398 keer bekeken sinds het online kwam op 22 augustus.

7. Essence Strobing Highlighter 

De 10 meest gelezen artikelen van 2016

Ook de review van de Essence Strobing Highlighter is goed ontvangen door jullie. Ik zette de review online op 25 augustus en inmiddels is het 425 keer bekeken. Zelf was ik niet erg enthousiast over deze highlighter, en heb hem daarom de laatste keer dat ik mijn stash uitzocht weggedaan.

6. Essence Light Up Your Face Luminizer Palette

De 10 meest gelezen artikelen van 2016

Nog een review! Dit highlighter palette van Essence komt ook weer uit de laatste assortimentsupdate. Ik zette de review online op 15 augustus en inmiddels is het artikel 701 keer bekeken. Zelf weet ik nog altijd niet zo goed wat ik van het palette moet vinden. De middelste kleur is prachtig maar de andere twee gebruik ik nooit.

5. DIY Lipstickhouder

De 10 meest gelezen artikelen van 2016

YAAY mijn DIY Lipstickhouder heeft ook deze lijst weten te halen! Ik noemde hem al tijdens de best bekeken video’s van 2016 maar ook hier staat hij tussen. Ik ben nog altijd ontzettend trots op deze DIY en gebruik hem met veel liefde. Ik zette het artikel op 2 maart online en het is op mijn blog inmiddels 799 keer bekeken.

4. Essence ‘The Velvets’ Oogschaduws 

De 10 meest gelezen artikelen van 2016

Deze oogschaduw collectie van Essence kocht ik helemaal om een volledige review voor jullie te kunnen schrijven. In eerste instantie leken de oogschaduws met swatchen echt prachtig: helaas bleken ze meteen weg te blenden op mijn ogen. De review kwam online op 7 maart en is inmiddels 832 keer bekeken.

3. Essence – Nieuwe Matte Lipproducten

De 10 meest gelezen artikelen van 2016

Nog een stel nieuwe producten van de assortimentsupdate van Essence! Ik was ontzettend benieuwd naar de matte lipproducten die waren toegevoegd en besloot dan ook zowel de lipsticks als de Velvet Sticks aan jullie te laten zien. Dat vonden jullie duidelijk leuk want sinds 3 maart is het artikel 834 keer bekeken.

2. Catrice HD Liquid Coverage Foundation

De 10 meest gelezen artikelen van 2016

Deze foundation van Catrice heeft veel aandacht gekregen op televisie (tijdens Hollands Next Topmodel als ik het goed heb) waardoor er ineens heel veel naar gezocht werd. Dat was duidelijk te zien in mijn statistieken: die gingen flink omhoog. De review plaatste ik op 18 augustus en inmiddels is hij 1.444 keer bekeken.

1. Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss

De 10 meest gelezen artikelen van 2016

En dan op nummer 1… de review van de Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss. Ik kocht alle 5 de verschillende kleuren omdat ik er zo benieuwd naar was: helaas vielen ze tegen. Toch is het mijn meest bekeken artikel van 2016: maar liefst 1.949 keer bekeken sinds 12 augustus.

Zo te zien komen de meeste lezers naar mijn blog voor de beauty artikelen, en dan voornamelijk de budget reviews. Grappig om te zien! Toch wil ik in 2017 wat meer fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen online gaan zetten naast de reviews: hopelijk worden die ook goed ontvangen door jullie! Ow, en budget reviews zal ik natuurlijk blijven schrijven!

Wat was jouw favoriete artikel van 2016 op Ordinary Odd?

8 Comments

 • Britt van Ommeren 12 januari 2017 at 17:41

  Oeh, ik volg je nog niet bar lang, maar ik heb een hoop van deze artikelen nog niet gelezen dus er staat me nog wat te doen, ze zien er allemaal in ieder geval leuk uit, maar daar zit ik niet over in!

  • Irina 12 januari 2017 at 20:06

   Leuk om te horen! Er staat nog veel meer leuks uit dus duik vooral de archieven in zou ik zeggen ^^

 • Joyce 12 januari 2017 at 11:24

  Haha wat leuk om te zien dat je budgetreviews het zo goed doen. Toch vind ik fashion en persoonlijke artikelen ook superleuk om te lezen!

  • Irina 12 januari 2017 at 11:59

   Gelukkig ^^

 • Maaike 12 januari 2017 at 10:41

  Zeker meer gaan schrijven over fashion en persoonlijke dingen hoor! Vind ik leuk 🙂

  • Irina 12 januari 2017 at 11:59

   Leuk om te horen!

 • Floor 12 januari 2017 at 07:53

  Op je DIY na zijn het allemaal reviews van Catrice en Essence, grappig om te zien! En voor jou natuurlijk goed om te weten 🙂

  • Irina 12 januari 2017 at 09:00

   Ja het is wel goed om te weten! Toch ook wel ergens jammer dat de andere artikelen blijkbaar minder in de smaak vallen.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×