De 10 meest bekeken video’s van 2016

7 januari 2017 8 Comments

2016 was het jaar waarin ik me steeds meer op YouTube heb gestort. Ik stopte steeds meer tijd in mijn video’s en zag resultaat: mijn abonnees zijn van 200 naar 1.400 gegroeid in een jaar tijd. Nu de jaarwisseling net is geweest leek het me leuk om terug te kijken op 2016 en de 10 best bekeken video’s met jullie te delen. Kijk je mee?

10. Essence Stash Flash

Mijn Essence Stash Flash kwam online op 12 maart 2016 en heeft inmiddels 1.400 weergaven weten te halen. Ik had nooit gedacht dat deze video het zo goed zou doen, aangezien Stash Flash video’s over het algemeen niet erg goed bekeken worden. Het is overigens wel heel erg leuk om te zien hoe ik ben veranderd vanaf maart tot aan nu.

9. Make-Up Stash & Organisatie

Over lang geleden gesproken: deze video kwam online op 13 februari 2016. Inmiddels heeft de video alweer 1.669 weergaven behaald. Toen der tijd had ik niet gedacht dat deze video het zo goed zou gaan doen, maar inmiddels verbaasd het me niet zo erg. Make-Up Stash (Opruim)-video’s worden over het algemeen goed ontvangen en er wordt veel op gezocht.

8. Shoplog – Etos, Kruidvat, Boozyshop & Ici Paris XL

Een shoplog kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst: daar wordt altijd ontzettend veel op gezocht op YouTube. Deze video kwam online op 16 januari 2016 en heeft inmiddels 1.721 weergaven. Waarom deze video het zo goed heeft gedaan? Als eerste is het dus een shoplog: die worden vrijwel altijd goed ontvangen. Daarnaast heb ik hier (onbewust) een hele goede titel van gemaakt door de namen van de winkels te vermelden: dat doet het altijd goed.

7. Make-Up Stash Opruimen – November 2016

Zoals ik al zei doen Make-Up Stash Opruim-video’s het ontzettend goed op YouTube. Deze video kwam op 8 november 2016 online en heeft inmiddels 1.998 weergaven. Om eerlijk te zijn plaatste ik deze video expres: ik wist dat hij het goed zou gaan doen en aangezien mijn YouTube kanaal op dat moment niet erg lekker liep besloot ik deze video te plaatsen.

6. DIY Lipstickhouder

Ik ben zo blij dat deze video in dit rijtje staat! Ik plaatste de video over mijn DIY Lipstickhouder op 1 maart 2016 online en inmiddels heeft hij 2.323 weergaven. Ik was zelf echt ontzettend trots toen ik deze DIY had bedacht en hoopte dat veel mensen het zouden gaan overnemen. Toen ik zag dat zelfs Vera Camilla erover had geschreven werd ik natuurlijk super blij! Ik zie mijn idee regelmatig voorbij komen bij anderen en word daar stiekem toch wel erg trots van. Hopelijk blijft deze video het voorlopig nog goed doen!

5. Back To School Shoplog met o.a. HEMA & Action

Dit jaar besloot ik om meer in te gaan op actualiteiten en daarom maakte ik o.a. een Back To School serie op mijn YouTube kanaal. Deze eerste video van die serie (de shoplog) werd ontzettend goed ontvangen door jullie! Hij kwam online op 14 juli 2016 en heeft inmiddels 2.589 weergaven. Dit jaar wil ik zeker weer zo een serie gaan maken!

4. Make-Up Stash Opruimen – April 2016

Volgens mij hoef ik niet meer te zeggen dat Make-Up Stash Opruim-video’s het goed doen, toch? Deze video kwam online op 2 april 2016 en heeft inmiddels alweer 2.837 weergaven behaald. Dit was ook de eerste video waar ik reacties van jullie kreeg waarbij jullie om advies vraagden aan mij: zo bijzonder vond ik dat! Zo kreeg ik de vraag welke blush mijn absolute aanrader was en welke waterproof eyeliner iemand echt moest proberen. Ik vind het nog altijd zo bijzonder als jullie op mijn mening vertrouwen met dit soort dingen!

3. Kruidvat Shoplog – Nieuwe Essence & Catrice Producten

Weer een shoplog! Ieder half jaar gooien Essence en Catrice hun assortiment om en ik had dit keer aardig wat geshopt. De video kwam online op 16 augustus 2016 en heeft inmiddels 3.036 weergaven behaald. Ik vind dit soort video’s altijd heerlijk om te maken dus ik ben blij dat ze zo goed worden ontvangen door jullie!

2. Make-Up Stash Opruimen & Indelen

Op 19 juli 2016 kwam er weer een Make-Up Stash Opruim-video online en deze heeft inmiddels al 3.824 weergaven weten te behalen. Volgens mij zijn alle opruimvideo’s van dit jaar zo goed bekeken dat ze in deze top 10 terecht zijn gekomen. Ik weet in ieder geval waarom ik ze maak, haha.

1. Action Shoplog September 2016

En op de 1e plaats staat… een Action shoplog! Wat een verrassing, haha. Action Shoplogs worden altijd erg goed bekeken en ook deze versie die op 17 september 2016 online kwam ging erg goed. Zo goed zelfs dat hij 7.104 keer bekeken werd. WOW. Dit was overigens ook in de periode waarin mijn YouTube kanaal ontzettend hard ging: ik groeide in augustus en september met zo’n 100/200 abonnees per maand.

Dit waren mijn best bekeken video’s van 2016: vrijwel allemaal shoplogs en opruim-video’s. Ik ben heel erg benieuwd welke video(‘s) jullie de leukste vonden dit jaar, dus laat dat vooral achter in de reacties! Zelf moet ik zeggen dat ik erg trots ben op mijn DIY video’s en op de Make-Up Tutorials: daar gaat altijd veel tijd in zitten maar het resultaat vind ik het zeker waard.

8 Comments

 • Ria 8 januari 2017 at 16:54

  Leuk Irina, zo’n overzicht. Zelf vind ik je persoonlijke blogs / vlogs het leukst 🙂

  Leuk dat je YouTube kanaal zoveel abonnees heeft!

  • Irina 8 januari 2017 at 16:55

   Dankjewel Ria! Ja, ik ben benieuwd hoe ver het dit jaar gaat groeien ^^

 • Laura | lajoiedevivre 7 januari 2017 at 17:38

  Leuk om zo te zien! Wat fijn dat je abonnees zo fel gestegen zijn, het harde werk loont 🙂

  • Irina 7 januari 2017 at 19:27

   Ja echt heel erg leuk! Ik ben benieuwd hoe het dit jaar zal gaan ^^

 • Floor 7 januari 2017 at 10:27

  Wat leuk om alles op een rijtje te zien! En het goede nieuws dat ik alle videos gezien heb 🙂

  • Irina 7 januari 2017 at 12:37

   Hihi dat is al helemaal top!

 • Mariëlle 7 januari 2017 at 10:07

  Wat een leuk overzicht! Je maakt zulke duidelijke video’s 🙂 Ik had deze video’s wel verwacht, Action shoplogs doen het ALTIJD goed en stash video’s ook haha!

  • Irina 7 januari 2017 at 12:38

   Leuk om te horen dat je ze duidelijk vindt!
   En heet was inderdaad wel te verwachten, deze video’s, haha.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×