1 Week lang iedere dag een fashion challenge

1 Week lang iedere dag een fashion challenge

5 mei 2021 No Comments

In de video van vandaag daag ik mezelf uit en doe ik iedere dag een andere fashion challenge. Van print op print, tot een outfit in één kleur, all black of met mijn ogen dicht gekozen. Zelfs mijn moeder en mijn volgers mochten mijn outfit een dag uitkiezen. Benieuwd hoe de outfits eruit komen te zien en wat ik ervan vind? Kijk dan snel mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×