1 week lang iedere dag een andere haarstijl (no heat)

1 week lang iedere dag een andere haarstijl (no heat)

12 april 2022 No Comments

Afgelopen week ging ik de uitdaging aan om iedere dag een andere haarstijl (zonder hitte) uit te proberen. Ik ben namelijk iemand die haar haren iedere dag hetzelfde draagt, niet handig is met haar en tegelijkertijd altijd aan haar haren zit wanneer ze het los draagt door er alsmaar aan te zitten. Tijd om een aantal leuke en simpele nieuwe haarstijlen uit te proberen dus! In deze video neem ik je mee en kijken we welke haarstijlen er wel bevallen en welke absoluut niet.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×