1 Week lang iedere dag een andere haarstijl #2 (no heat)

1 Week lang iedere dag een andere haarstijl #2 (no heat)

29 mei 2022 No Comments

Een tijdje terug maakte ik een video waarin ik iedere dag een andere haarstijl uit probeerde. Die video beviel zowel mij als jullie erg goed dus ik besloot een deel 2 te maken! Deze week ging ik vooral op zoek naar haarstijlen die geschikt zijn voor deze zomer/mijn vakantie. Heel veel kijkplezier.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×