1 Week lang de Miracle Morning routine testen

1 Week lang de Miracle Morning routine testen

23 april 2021 No Comments

Na het boek the Miracle Morning te hebben gelezen was ik heel erg benieuwd hoe deze routine in de praktijk zou werken voor mijn mentale gezondheid. Afgelopen week besloot ik hem uit te testen. Ik stond een week lang iedere dag op om direct te beginnen met yoga, mediteren, journalen, affirmaties, visualisatie en lezen. In deze video neem ik je mee in mijn week en hoe alles me is bevallen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×