1 Miljoen Abonnees of 1 Miljoen Euro? – Q&A Maart 2017

10 maart 2017 2 Comments

Alweer een tijd terug besloot ik dat het tijd was om weer eens een Q&A voor jullie op te nemen. Aangezien ik flink vooruit heb gewerkt in de vakantie heeft het even geduurd voordat hij online kwam, maar hier is hij eindelijk! In deze video beantwoord ik al jullie vragen die jullie hebben gesteld via YouTube en Instagram. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abboneren op mijn YouTube kanaal

 

2 Comments

 • Ria 10 maart 2017 at 17:01

  Leuke antwoorden!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×