Fashion, Video

Sale pashokjes shoplog met o.a. Primark, Bershka & Stradivarius

Sale pashokjes shoplog met o.a. Primark, Bershka & Stradivarius

Afgelopen week besloot ik spontaan samen met mijn moeder naar Den Haag te gaan. Ik wist namelijk dat er een heleboel SALE in de winkels hing en die kans wilde ik me natuurlijk niet laten ontgaan. Ik ging dan ook naar de Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, New Yorker en Primark en filmde wat ik allemaal heb gepast (en natuurlijk wat ik mee nam naar huis). Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Rilana
  7 augustus 2018 at 19:32

  Hele leuke dingen heb je gekocht! Toch altijd fijn zo’n sale πŸ™‚ hihi

  1. Reply
   Irina
   7 augustus 2018 at 19:51

   Fijn he! Daarom ga ik altijd even kijken wanneer het er net hangt, hihi

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.