Creatief

Plan with me – march 2018 // BULLET JOURNAL + Collab

De maand is alweer bijna aan zijn eind, wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe bullet journal video. In deze video plan ik samen met jullie de maand maart in een cactus/vetplantjes/planten-thema. Deze video is ook meteen een collab met Elise van het kanaal EliseDingen dus vergeet zeker niet om haar video ook te bekijken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  chucky1012
  25 februari 2018 at 21:05

  Mooi getekend en catussen zijn leuk.
  Ik zal zeker bij de andere vlogger ook een kijkje nemen….

 2. Reply
  Robin
  25 februari 2018 at 19:34

  Bij mij drukken de stiften van de hema wel een beetje door. Ik vind het dus rot stiften om te gebruiken in een BuJo.
  Ik vind de cactussen ingekleurd juist wel mooi!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.