Fashion

Outfit – Those summer days

De zomer, wat voelt hij alweer lang geleden. Deze week is het weer echt verschrikkelijk en ik ben dan ook al meerdere keren nat geregend. Om toch nog een beetje in de zomerse sferen te blijven heb ik echter toch nog een laatste outfit artikel voor jullie met een zomerse outfit! Hij is ontzettend simpel, maar dat is dan ook precies waar ik van houd in de zomer.

Deze outfit schoot ik op dezelfde dag als de vorige die ik jullie liet zien, samen met Joyce. We hadden beide echt een hele simpele outfit aangetrokken voor de tweede fotosessie en besloten de foto’s te maken bij een bankje dat tegen een heg aan stond. Lekker simpel: net als de outfit!

Ik draag mijn maxirok met twee splitten van de Forever 21, met hierop een simpel basic hemdje van de H&M. Heel erg simpel maar wel lekker luchtig en comfortabel. Dat is toch wel waar ik over het algemeen voor ga in de zomer.

Outfit - Those summer days

Wat betreft de schoenen besloot ik te gaan voor mijn leuke Griekse sandaaltjes die ik afgelopen jaar kocht op Zakynthos. (Kan ik weer terug alsjeblieft?) Het is een soort lage gladiator model en zit heerlijk comfortabel door het leer dat helemaal naar mijn voeten is gaan staan. Yep: I’m in love

Outfit - Those summer days

Top – H&M | Rok – Forever 21 | Sandalen – Griekenland

Ik besloot geen sieraden om te doen bij deze outfit aangezien ik deze in de zomer vaak alleen maar onhandig vind. Een ketting plakt vaak zo vast en de meeste oorbellen vind ik niet mooi staan wanneer ik mijn haar vast wil doen vanwege de hitte. Lekker simpel dus! Wat is jouw favoriete outfit in de zomer?

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

8 Comment

 1. Reply
  Britt van Ommeren
  17 september 2017 at 09:57

  Wat een heerlijke foto’s, ik krijg oprecht heimwee naar het lekkere weer nu! Mooie outfit heb je aan, staat je goed!

  1. Reply
   Irina
   17 september 2017 at 14:49

   Dankjewel! En dat heeft vrijwel iedereen op het moment helaas!

 2. Reply
  chucky1012
  14 september 2017 at 15:54

  Zulke mooie foto’s!
  Prachtige outfit.
  Ik verlang nu al naar volgend jaar…
  De zomer πŸ˜‰

  Xoxo

  1. Reply
   Irina
   15 september 2017 at 21:08

   Dankjewel! Je bent niet de enige: van mij mag de regen inmiddels wel weer stoppen!

 3. Reply
  Joyce
  14 september 2017 at 15:42

  Ik wil ook weer zomerse outfitjes dragen, weeeeh! Ik ben de regen en kou nu alweer zat en we zijn pas net begonnen. Ondanks de simpele items, vind ik de foto’s en de outfit wel leuk geworden. Wat een goede fotograaf zeg, haha ;p

  1. Reply
   Irina
   15 september 2017 at 21:09

   Erg he! Het is pas een paar weken slecht weer en het mag nu alweer ophouden vind ik ^^’

 4. Reply
  Daphne Goorden
  14 september 2017 at 08:27

  Nu mis ik de zomer nog wel een beetje meer.. Waarom kunnen we niet meer zulke outfits aan? πŸ™ πŸ™

  1. Reply
   Irina
   15 september 2017 at 21:09

   Same here! Ik was zelf ook alweer aan het wegzwijmelen bij mijn eigen vakantiefoto’s: I want the summer back!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.