Travel, Video

3 dagen in het prachtige Londen

Afgelopen week was ik 3 dagen in het prachtige Londen samen met mijn moeder. We gingen sightseeën, shoppen, foto’s maken en eigenlijk gewoonweg genieten van deze prachtige stad. Ik neem je in deze vlog mee naar Notting Hill, Camden Town, de Big Ben, London Eye, Tower of London, Tower Bridge, Covent Garden en natuurlijk shoppen op Oxford Street. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal


De sieraden van Shizzie heb ik ontvangen om aan jullie te laten zien

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Ria
  15 mei 2018 at 08:25

  Leuk vlog Irina! Wat hebben jullie weer veegedaan…
  Het achtergrond muziekje was niet mijn smaak, maar daarmee kun je het natuurlijk nooit iedereen nr de zin maken ?

  1. Reply
   Irina
   15 mei 2018 at 08:46

   Dankjewel! Voor wat ik allemaal wilde doen was het nog te kort, haha. Maar we hebben zeker veel gedaan.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.